CamperExpo Voorjaar 2022 Houten (Nederland)

Geprint vanaf de website: Kampeerbeurzen.nl - Het grootste overzicht van alle caravan-, camper-, vakantie- & kampeerbeurzen in Nederland, België en Duitsland in 2021 & 2022!


Wanneer:Vrijdag 18 maart tot en met zondag 20 maart 2022.CamperExpo Voorjaar
Locatie:Expo Houten
Adres:Meidoornkade 24 in Houten
Openingstijden:Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00.
Entreeprijs:Entreeprijs: € 15,-
Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot de beurs (mits onder begeleiding van ten minste 1 volwassene).
Parkeren:Gratis
Korting: 
Honden toegestaan:Nee, met uitzondering van blindengeleide- of hulphonden.
Beoordeling:CamperExpo Voorjaar scoort een 7 (13 beoordelingen)

Omschrijving

CamperExpo Voorjaar: De meest complete Camperbeurs!

Op de extra aantrekkelijke CamperExpo Voorjaar bent u van vrijdag 18 t/m zondag 20 maart van harte welkom in het prachtig Expo Houten.

De meest complete Camperbeurs brengt ruim 15.000 échte campervrienden en 100 exposanten bijeen in 3 hallen. CamperExpo biedt schitterende campers, nieuw én jong gebruikt. Daarnaast handige accessoires, camperbouw, interessante camperbladen en de allernieuwste snufjes en toepassingen voor de camper. En natuurlijk informatie over de mooiste camperplaatsen in Nederland, Europa en verder! Voor vakantie of weekend weg.

Fabrikanten, importeurs, dealers, toeleveranciers, clubs en verenigingen brengen een gevarieerd aanbod. Professionals, liefhebbers en gebruikers delen hun ervaringen en geven tips, informatie en advies. Dagelijks zijn verschillende lezingen over uiteenlopende onderwerpen en onder ervaren begeleiding kunt u elke dag opnieuw camperproefritten maken. CamperExpo wordt uitgebreid met een fietsplein, waar u kunt genieten van de mooiste en nieuwste (elektrische) fietsen en natuurlijk even een proefrondje kan maken op het testparcours.

Tip: Bezoek de beursstand van Camperverzekerd op de CamperExpo in Houten voor uitgebreide informatie over camperverzekeringen! U kunt Camperverzekerd vinden in hal 3, standnummer 302.

Overnachten met de camper bij de CamperExpo in Houten?
Tijdens CamperExpo bestaat voor bezoekers de mogelijkheid om gratis te overnachten met de camper op het parkeerterrein van Expo Houten. Er is plek voor 10 campers per nacht. U dient vooraf te reserveren. Er is géén stroom aanwezig.

Website:https://www.camperexpo.nl

Bereken direct de voordeligste premie voor uw camperverzekering op www.camperverzekerd.nl