Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2020 Utrecht (Nederland)

Geprint vanaf de website: Kampeerbeurzen.nl - Het grootste overzicht van alle caravan-, camper-, vakantie- & kampeerbeurzen in Nederland, België en Duitsland in 2021 & 2022!


Wanneer:Woensdag 7 oktober tot en met zondag 11 oktober 2020.Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Locatie:Jaarbeurs Utrecht
Adres:Jaarbeursplein 6 in Utrecht
Openingstijden:Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00.
Entreeprijs:Kassa: € 14,-
Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang
Parkeren:€ 4,- per uur tot een maximum van € 16,50 per dag.
Korting: 
Honden toegestaan:Honden zijn niet toegestaan (m.u.v. hulphonden).
Beoordeling:Kampeer & Caravan Jaarbeurs scoort een 6,2 (85 beoordelingen)

Omschrijving

Editie van 2020 is afgelast in verband met Corona. De eerstvolgende editie is in 2021.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs beleeft in oktober 2020 de 56e editie. De bezoeker wordt centraal gesteld en het evenement is helemaal opgebouwd vanuit de wensen van de bezoeker. Elke kampeerliefhebber krijgt gegarandeerd vakantiepret op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. De beurs omvat alle ingrediënten van een kampeerreis met bijpassende voorpret, tussenpret en napret.

Je kan je er oriënteren en laten inspireren over de eerstvolgende kampeerbestemming. Hoe ga je deze reis maken? Heb je wel eens nagedacht over een camper? Ben je toe aan een nieuwe vouwwagen? Of kies je voor avontuurlijk en ga je met de tent op reis? Na je bezoek aan deze beurs zit je weer vol met nieuwe en leuke vakantieplannen. Je kan je ook laten informeren over de nieuwste trends op kampeergebied. Wat zijn de laatste kampeergadgets? Welke innovatieve snufjes kan je niet missen? Je komt het allemaal tegen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staan de nieuwste modellen campers, caravans, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires. Daarom is oktober ook hét moment om te oriënteren en te inventariseren. Maar ook kun je proefrijden met een camper. En in het theater een presentatie bijwonen. Of testrijden op een (e)-bike. Er is informatie over verschillende kampeerbestemmingen.

Website:https://kampeerencaravanjaarbeurs.nl/

Bereken direct de voordeligste premie voor uw camperverzekering op www.camperverzekerd.nl