Tweedehands Motorhomesalon 2019 Antwerpen (België)

Geprint vanaf de website: Kampeerbeurzen.nl - Het grootste overzicht van alle caravan-, camper-, vakantie- & kampeerbeurzen in Nederland, België en Duitsland in 2019 & 2020!


Wanneer:Zaterdag 16 februari tot en met zondag 17 februari 2019.Tweedehands Motorhomesalon
Locatie:Antwerp Expo
Adres:Jan van Rijswijcklaan 191 in Antwerpen
Openingstijden:Zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00. Zondag geopend van 10.00 tot 17.00.
Entreeprijs:Volwassenen: € 5,-.
Kinderen tot 16 jaar: Gratis.
Parkeren:€ 6,00 per dag, camper € 8,- per dag
Korting:Gratis entree voor 2 personen bij aanmelding via de website van de Motorhomesalon!
Honden toegestaan:Kleine huisdieren worden toegelaten
Beoordeling:Tweedehands Motorhomesalon scoort een 10 (2 beoordelingen)

Omschrijving

Op 17 & 18 februari 2019 vindt in Antwerp Expo voor de 9e maal het Tweedehands MotorhomeSalon plaats, de grootste tweedehandsbeurs voor motorhomes in België. Dankzij de meer dan 50 exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren is het Salon voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must.

Het Tweedehands MotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen. Er zijn honderden tweedehands motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.

En ook voor de motorhomebezitter is het Salon meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!

Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven. Achtergrond en duiding krijgt de motorhomegebruiker in praktische en boeiende infosessies. De hele dag door is er animatie en kan de bezoeker in het Mobilcafé verpozen en op adem komen.

GRATIS OVERNACHTEN

Bezoekers van de Tweedehands MotorhomeSalon kunnen de nacht van zaterdag op zondag gratis met hun camper doorbrengen op camperpark Vogelzang, aan de Vogelzanglaan 7, 2020 Antwerpen. Reserveren is wel noodzakelijk, per telefoon via 0032-477 800 880 of per mail, onder vermelding van de volledige naam en het kenteken. In een bevestigingsmail wordt vervolgens gevraagd € 5,- borg te betalen, die bezoekers terugkrijgen bij aankomst bij de beurs..

Er zijn honderd plaatsen beschikbaar, toelating gebeurt in volgorde van aanmelding.

Camperpark Vogelzang
Vogelzanglaan 7
2020 Antwerpen

Website:www.motorhomesalon.be

Bereken direct de voordeligste premie voor uw camperverzekering op www.camperverzekerd.nl