Kampeerbeurzen.nl

Overzicht van alle caravan-, camper-, vakantie- & kampeerbeurzen in Nederland, België en Duitsland in 2018 & 2019!

« Terug naar beursoverzichtPrint beursinformatie Tweedehands Caravan & Motorhomesalon 2018 Kortrijk


Tweedehands Caravan & Motorhomesalon 2018 in Kortrijk (België)

Zaterdag 17 maart tot en met zondag 18 maart 2018
Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216 in Kortrijk
Zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00. Zondag geopend van 10.00 tot 17.00.
Volwassenen: € 5,-.
Kinderen tot 16 jaar: Gratis.
€ 4,00 per dag
Kleine huisdieren worden toegelaten
  (1 beoordelingen) - Beoordeel deze beurs! (anoniem)

Omschrijving

Op 17 & 18 maart 2018 vindt in Kortrijk Xpo het Tweedehands CaravanMotorhomeSalon plaats, de grootste beurs voor tweedehands campers, caravans en motorhomes in België. Dankzij de meer dan 50 exposanten is de beurs voor alle caravan- en motorhomeliefhebbers uit België een must.

Het Tweedehands CaravanMotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een koopje wil doen. Er zijn honderden tweedehands caravans, motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.

En ook voor de caravan- of motorhomebezitter is de beurs meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!

Mensen die (voor het eerst) willen proeven van het op reis gaan met de tweedehands caravan of motorhome kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.

Tijdens de beurs, vind je de tweedehands caravan of motorhome van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde kampeervakantie! Mis deze 2e hands caravan, motorhome en mobilhome beurs niet!

GRATIS OVERNACHTEN

Het weekend van de beurs kunnen de bezoekers van de beurs GRATIS verblijven met de motorhome of caravan van zaterdag op zondag.

Gelieve te reserveren via onderstaande website met vermelding van “Naam, voornaam en nummerplaat”. Daarna versturen wordt er een betalingsmail voor het storten van € 5,00 naar u gestuurd. De reservatie is pas definitief nadat de betaling ontvangen is. Daarna ontvangt men een bevestiging van de reservatie. Op de beurs kan men de € 5,00 recupereren bij de infobalie.