Kampeerbeurzen.nl

Overzicht van alle caravan-, camper-, vakantie- & kampeerbeurzen in Nederland, België en Duitsland in 2018 & 2019!

« Terug naar beursoverzichtPrint beursinformatie Hymer Camper Fandag 2018 Vijfhuizen


Hymer Camper Fandag 2018 in Vijfhuizen (Nederland)

Hymer Camper Fandag
Zaterdag 14 april tot en met zaterdag 14 april 2018
Camperpark N205
Floriadepark 101 in Vijfhuizen
Geopend van 9.00 tot 17.00
Gratis entree!
Gratis
Ja, mits aan de lijn
  (7 beoordelingen) - Beoordeel deze beurs! (anoniem)

Omschrijving

Hymer Camper Fandag 2018.

Op het schitterende Camperpark N205 in Vijfhuizen organiseert het Hoofddorpse evenementenbureau BOOM! EXPERIENCE op zaterdag 14 april 2018 voor de allereerste keer de HYMER Camper Fandag.

Alle bezitters van een HYMER camper zijn hiervoor uitgenodigd. Maar natuurlijk ook als u binnenkort van plan bent om zo'n prachtexemplaar aan te schaffen, want HYMER dealer kampeercentrum de Jong uit de Zilk zal ook met nieuw en gebruikt aanwezig zijn. Ook komt er een stand met veel nieuwe kampeerartikelen. De verschillende standhouders zullen u trakteren op originele productpresentaties maar daarnaast kunnen alle bezoekers (gratis) in contact komen met aanbieders van alle soorten onderdelen van de HYMER. Dit kan door de garage/kofferbakverkoop!

Momenteel is de organisatie in onderhandeling met verschillende cateraars, voor een lekker hapje en drankje tussendoor, of na afloop een stevige hap. Voor de Hymers die willen overnachten: op vrijdag en op zaterdag overnacht u voor € 12,50 per nacht. Er is plaats voor max. 100 overnachters/campers.

De dag start op zaterdag om 09:00 uur en wordt afgesloten om 17:00 uur. Wilt u deze dag als bedrijf deelnemen, neem dan per mail contact op met André Steensma van BOOM! Op Facebook kunt u zich aanmelden voor de overnachting.

Bezoekers betalen geen entree!

Graag tot zaterdag 14 april a.s.