Kampeerbeurzen.nl

Overzicht van alle caravan-, camper-, vakantie- & kampeerbeurzen in Nederland, België en Duitsland in 2019 & 2020!

« Terug naar beursoverzichtPrint beursinformatie Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018 Utrecht


Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018 in Utrecht (Nederland)

Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Woensdag 10 oktober tot en met zondag 14 oktober 2018
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6 in Utrecht
Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00.
Kassa: € 12,50
Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang
€ 4,- per uur tot een maximum van € 16,50 per dag.
Nee
  (75 beoordelingen) - Beoordeel deze beurs! (anoniem)

Omschrijving

Bestel direct entreekaarten voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht met € 3,50 korting

Kampeer en Caravan Jaarbeurs beleeft in oktober 2018 de 54e editie. De bezoeker wordt centraal gesteld en het evenement is helemaal opgebouwd vanuit de wensen van de bezoeker. Elke kampeerliefhebber krijgt gegarandeerd vakantiepret op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. De beurs omvat alle ingrediënten van een kampeerreis met bijpassende voorpret, tussenpret en napret.

Je kan je er oriënteren en laten inspireren over de eerstvolgende kampeerbestemming. Hoe ga je deze reis maken? Heb je wel eens nagedacht over een camper? Ben je toe aan een nieuwe vouwwagen? Of kies je voor avontuurlijk en ga je met de tent op reis? Na je bezoek aan deze beurs zit je weer vol met nieuwe en leuke vakantieplannen. Je kan je ook laten informeren over de nieuwste trends op kampeergebied. Wat zijn de laatste kampeergadgets? Welke innovatieve snufjes kan je niet missen? Je komt het allemaal tegen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staan de nieuwste modellen campers, caravans, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires. Daarom is oktober ook hét moment om te oriënteren en te inventariseren. Maar ook kun je proefrijden met een camper. En in het theater een presentatie bijwonen. Of testrijden op een (e)-bike. Er is informatie over verschillende kampeerbestemmingen.