Kampeerbeurzen.nl

Overzicht van alle caravan-, camper-, vakantie- & kampeerbeurzen in Nederland, België en Duitsland in 2018 & 2019!

« Terug naar beursoverzichtPrint beursinformatie Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018 Utrecht


Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018 in Utrecht (Nederland)

Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Woensdag 10 oktober tot en met zondag 14 oktober 2018
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6 in Utrecht
Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00.
Kassa: € 12,50
€ 4,- per uur tot een maximum van € 16,50 per dag.
 
Nee
  (68 beoordelingen) - Beoordeel deze beurs! (anoniem)

Omschrijving

Kampeer en Caravan Jaarbeurs beleeft in oktober 2018 de 54e editie. De bezoeker wordt centraal gesteld en het evenement is helemaal opgebouwd vanuit de wensen van de bezoeker. Elke kampeerliefhebber krijgt gegarandeerd vakantiepret op de 54ste Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. De beurs omvat alle ingrediënten van een kampeerreis met bijpassende voorpret, tussenpret en napret.

Je kan je er oriënteren en laten inspireren over de eerstvolgende kampeerbestemming. Hoe ga je deze reis maken? Heb je wel eens nagedacht over een camper? Ben je toe aan een nieuwe vouwwagen? Of kies je voor avontuurlijk en ga je met de tent op reis? Na je bezoek aan deze beurs zit je weer vol met nieuwe en leuke vakantieplannen. Je kan je ook laten informeren over de nieuwste trends op kampeergebied. Wat zijn de laatste kampeergadgets? Welke innovatieve snufjes kan je niet missen? Je komt het allemaal tegen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Ieder jaar kleden we het festijn aan naar een nieuw en verrassend thema. Dit jaar is dat Nederland! Afgelopen jaar is ons eigen land namelijk tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs met 52% van de stemmen uitgeroepen tot populairste vakantieland. Met name voor kortere vakanties en weekendtrips is ons eigen land favoriet.

Tip: Bezoek de beursstand van Camperverzekerd op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs voor uitgebreide informatie over camperverzekeringen! Camperverzekerd staat dit jaar in hal 10, standnummer 10.D071.