Kampeerbeurzen.nl

Overzicht van alle caravan-, camper-, vakantie- & kampeerbeurzen in Nederland, België en Duitsland in 2023 & 2024!

« Terug naar beursoverzichtPrint beursinformatie Motorhomesalon 2023 Antwerpen


Motorhomesalon 2023 in Antwerpen (België)

Motorhomesalon
Zaterdag 11 maart tot en met zondag 12 maart 2023
Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191 in Antwerpen
Zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00. Zondag geopend van 10.00 tot 17.00.
Volwassenen: € 6,-.
Kinderen tot 16 jaar: Gratis.
€ 6,00 per dag, camper € 8,- per dag
Kleine honden en assistentiehonden zijn toegestaan
  (2 beoordelingen) - Beoordeel deze beurs! (anoniem)

Omschrijving

MotorhomeSalon is de grootste tweedehandsbeurs voor motorhomes in België. Dankzij de meer dan 50 exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren is het Salon voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must.

Het Tweedehands MotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen. Er zijn honderden tweedehands motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.

En ook voor de motorhomebezitter is het Salon meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!

Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven. Achtergrond en duiding krijgt de motorhomegebruiker in praktische en boeiende infosessies. De hele dag door is er animatie en kan de bezoeker in het Mobilcafé verpozen en op adem komen.

GRATIS OVERNACHTEN

Bezoekers van de Tweedehands MotorhomeSalon kunnen de nacht van zaterdag op zondag gratis met hun camper doorbrengen op camperpark Vogelzang, aan de Vogelzanglaan 7, 2020 Antwerpen. Reserveren is wel noodzakelijk, dit kan via de website: http://motorhomesalon.be/reservatieantwerpen/. In een bevestigingsmail wordt vervolgens gevraagd € 5,- borg te betalen, die bezoekers terugkrijgen bij aankomst bij de beurs.

Er zijn honderd plaatsen beschikbaar, toelating gebeurt in volgorde van aanmelding.

Camperpark Vogelzang
Vogelzanglaan 7
2020 Antwerpen